Защо WordPress? Инфографика

Както не веднъж ъм споделял със своите клиенти, сега с тази публикация отново искам да привлека вниманието ви относно факта, че WordPress е най-популярната и предпочитана система за управление на съдържание. Също така не е за подценяване и факта че Google определено обича WordPress и това няма как да не повлияе на огромната популярност на системата. Друга причина е лесният и приятен контролен панел, който няма как да бъде по-гостоприемен към потребителя.

WordPress се появява за първи път през 2001 година. До преди няколко години много уеб дизайнери гледаха на WordPress като система, подходяща най-вече за изготвянето на блогове и предпочитаха Joomla или Drupal за другите видове уеб сайт. Това обаче отдавна вече е в миналото, а днес WordPress e в състояние да действа като гръбнак за различни видове бизнес уеб сайтове. WordPress се използва от големи имена като Samsung, Forbes и CNN и мн.др.

Тъй като в интернет има огромен обем информация и факти относно предимствата на WordPress пред други подобни системи, то аз в тази публикация няма да се спирам на тях, а само ще споделя с вас тази инфографика, която сама по себе си е изпълнена с важни факти и статистики.

Източник: Kinsta.com

2018-02-05T20:26:25+00:00 28.09.2014|Categories: Wordpress, Блог, Софтуер|Tags: |