За нас 2019-09-12T15:27:15+00:00

Компютърен сервиз и магазин Аристидов & Ко. – гр.Поморие

Аристидов енд Ко. ООД е основана в края на 2006г. от Хари Аристидов и съдружници. Всички ние, както и екипа от специалисти, работещи във фирмата се занимаваме с компютри и софтуер от 1990 г.

При нас клиентите получават персонално внимание и високо качество на нашите услуги:

  • Продажба на компютри, лаптопи, компютърна периферия и мултимедия, принтери, тонери и др. – нови и втора употреба
  • Комютърен сервиз и диагностика – сервиз и ремонт на компютри, лаптопи, таблети, монитори, GPS навигации
  • Видеонаблюдение – изграждане на системи за видеонаблюдение в дома и офиса за охрана и контрол. Голям избор на камери, платки за вграждане, DVR устройства.
  • Android – цялостно настройване и конфигуриране на андроид телефони и таблети – инсталиране на програми, GPS навигации, конфигуриране на бекъп архиви и др.
  • Изграждане на кабелни и безжични мрежи – внедряване и настройване на компютърни мрежи в офиса или дома.
  • Търговски софтуер за магазини и заведения – внедряване на програми за вашия магазин, бар, кафе и ресторант. Доставяне на най-удачния за конкретния клиент софтуер и внедряване на POS системи, баркод скенери, етикетни принтери и др.

Освен богатата складова наличност на продукти и периферия, ние разполагаме с голяма база данни с продукти и актуални ценови листи за най-интересните от тях, които се предлагат на българския пазар. Някои от стоките, които не са в наличност в нашия магазин, можем да ви доставим по поръчка от съответния вносител или директно от производителя им до 1 ден след извършване на поръчка. За повече информация, заповядайте в нашия магазин за консултация.

Екип:

Магазин и сервиз: