Система за управление на рекламни и информационни дисплеи

Предлагаме внедряване на система за управление на дигитална реклама (Digital Signage), излъчвана на информационни дисплеи, монитори или телевизори във вашия бизнес.

Решението е централизирано, уеб базирано и се управлява през интернет браузър. Всички реклами се синхронизират на всеки дисплей във вашия бизнес, през интервал от време зададен от вас. За целта е нужно единствено, всеки телевизор или дисплей да е свързан с интернет. Такива са повечето съвременни смарт телевизори. По-старите модели телевизори или обикновени монитори, могат да бъдат свързани чрез TV Android Box или чрез обикновен компютър. Допълнително предимство е, че същите реклами могат да бъдат интегрирани и във вашия уеб сайт.

Системата е модерно и практично решение за маркетинга на бизнеса ви. Чрез излъчваните по дисплеите реклами, привличате вниманието на своите клиенти с актуално съдържание, промоции и конкретни предложения и рекламни послания. Предимствата са многобройни, а възможностите за дизайн на самите реклами, са безкрайни. Освен статични картинки или снимки, могат да се излъчват и видеоклипове, многобройни ефекти с текстове и графики, прогноза за времето, стриймове с новини и информации, а защо не и цели сайтове на тъч дисплеи …

Digital Signage системата е подходящо решение за всеки бизнес. Може да се интегрира в търговски обекти, ресторанти, фитнес зали, салони за красота, хотелски рецепции, агенции за недвижими имоти, чакални на медицински центрове или юридически кантори и всякакви други публични точки, с концентрация на публика и човекопоток. Ако притежавате търговски обект с лице към улица с голям трафик на хора, може да насочите вашите рекламни послания от TV дисплей на стъклата на витрината си към хората преминаващи по улицата.

Примерни еднократни цени за интеграция на тази система – от 700лв. до 1500лв. в зависимост от спецификите на обекта. В цената е включено закупуване на софтуер, инсталация и конфигуриране, както и обучение за работа. Веднъж инсталирана и конфигурирана, към системата могат да бъдат включвани безплатно неограничен брой дисплеи за в бъдеще, без значение от тяхната географска локация.

Освен софтуерната инсталация и конфигурация, можем да ви консултираме и/или да доставим нужния хардуер – телевизори, Android TV Box-ове, мини компютри и т.н.

Ако имате нужда от допълнителни пояснения, консултация и демонстрация относно Digital Signage и всичко свързано с нейната интеграция, ще се радваме да ви помогнем.